La San Marco

Espresso Koffiemachines Sinds 1920

Al ruim een eeuw lang hernieuwen wij onze toewijding om ons best te doen voor kenners van Italiaanse espresso. Traditionele en capsulemachines, doseermolens en andere professionele apparatuur voor bars, restaurants en hotels. Mooie producten, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, met een kenmerkende gemeenschappelijke stijl; hoogwaardige machines, die onze klanten er elke dag aan herinneren dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. Onze machines worden over de hele wereld gewaardeerd om hun functionele ontwerp en unieke technologie. We staan ​​bekend om de automatische en halfautomatische espressomachines en worden erkend als dé toonaangevende producent van traditionele machines met hefboomsysteem, waarvoor wij het exclusieve internationale CLASS-octrooi (Controlled Lever Anti-Shock System) hebben: La San Marco. Het verleden, het heden en de toekomst van Italiaanse espresso.

Missie

De Beste Machines De Beste Keuze

We zijn trouw aan een constante zoektocht naar verbetering als garantie voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in een veilig en gemakkelijk te bedienen product. We streven ernaar om steeds meer competitieve en geavanceerde espressomachines aan te bieden die gebruikmaken van de modernste technologie.

Visie

Wereldwijde Italiaanse Perfectie

Om 's werelds toonaangevende merk in deze sector te worden. Dat is ons doel, en het is wat ons motiveert om in te spelen op een steeds groeiende behoefte aan nieuwe ontwikkeling. Onze zoektocht naar steeds geavanceerdere technologieën en verfijnde functionele ontwerpen houdt nooit op.

De Geschiedenis van La San Marco

Een Verhaal over Passie, Kwaliteit, Design en Functionaliteit

Als synoniem voor espressomachines is La San Marco de wereldwijde vaandeldrager voor het beste uit traditie en innovatie. De evolutie van onze machines is terug te zien in de vele modellen die werden bewonderd om hun unieke kwaliteiten en die met plezier worden herinnerd door degenen die ze gebruikten of er baat bij hadden. Uit de eerste 900-serie, met het mythische gevleugelde leeuwbeeld en de originele La San Marco-logo, naar de Lollobrigida- en Disco Volante-modellen uit de jaren vijftig, en verder naar die van het SM-tijdperk en de successen van de 85, 95, 100 en New 105 Multiboiler-serie. Het is het verhaal van een Italiaans bedrijf dat met succes de grote traditie en passie voor espressokoffie over de hele wereld heeft verspreid en is nu stevig gevestigd als sectorleider dankzij zijn solide organisatie en efficiënt verkoopnetwerk.

1920

HISTORISCHE KOFFIEMACHINE

2 groeps - 15 liters

1935

MODEL 900

2 groeps - 1 liter

1942

MODEL 42

3 groeps - 10 liters

1945

ATLANTIC MODEL

2 groeps - Hendel

1950

SERIES LOLLOBRIGIDA

1 groeps - 5 liters

1955

SERIES DISCO VOLANTE

2 groeps - 10 liters

1970

LEVER 70 MODEL

2 groeps - 15 liters

1980

MODEL 80

2 groeps - 15 liter

1985

SERIES 85

1995

SERIES 95

2000 - heden

V6, Leva Luxury

Bekijk ons nieuwste aanbod!

ALGEMENE GARANTIEVOORWAARDEN