SM-97 SMART INSTANT

Nieuw grind on-demand system, INTELLIGENT EN TECHNOLOGISCH GEAVANCEERD

De serie on-demand koffiemolens uitgerust met een exclusief La San Marco-handelsmerksysteem dat de continue controle van de hoeveelheid gemalen koffie in het portafilter mogelijk maakt. Professionele vlakke maalschijven van 84 mm en conische maalschijven voor hoge prestaties (SM TK-variant).

Slimme Technologie

De slimme technologie ontworpen en ontwikkeld in de R&D-afdeling van La San Marco die, uitgerust met twee infraroodsensoren en specifieke detectiesoftware, automatisch de gemalen koffie meet volgens de gebruikte porta-filtermand, zonder dat de gebruiker van de molen instellingen hoeft te selecteren . Alle koffiemolens met deze slimme technologie hebben de nieuwe "handsfree" -optie als standaardfunctie, die de filterdrager ondersteunt tijdens het malen en de operator van de molen de handen vrij laat.
Nieuwe Aanpassingsring
Aanpassingsring die nauwkeuriger aanpassingen mogelijk maakt in vergelijking met eerdere modellen, om de deeltjesgrootte van de gemalen koffie af te stemmen op de vochtigheid van de atmosfeer, de koffiemelange en het type molen. Zorgvuldig zorgt de nieuwe centesimale ring ervoor dat de bedieningsinstellingen gemakkelijker kunnen worden gelezen door middel van intuïtieve labels die de juiste richting aangeven met een pijl om de grootte van de maaldeeltjes te regelen. Technisch gezien maakt het nieuwe systeem het mogelijk om de afstand tussen de bramen aan te passen met een nauwkeurigheid van een honderdste millimeter, waardoor een efficiëntere extractie van de vluchtige elementen mogelijk wordt gemaakt en op zijn beurt koffie wordt verkregen met een superieur aromatisch karakter.
HandsFree Systeem
Een systeem gemaakt door La San Marco waarmee de mand op zijn plaats kan worden gehouden tijdens het koffiemalingproces, waardoor de handen van de machinegebruiker vrij blijven. Het handsfree systeem wordt geleverd met de serie SMART INSTANT-slijpmachines (slijpen op aanvraag die automatisch manden met 1 of 2 tuiten herkent) en is optioneel voor INSTANT-modellen (slijpen op aanvraag).
Tamper
Wordt standaard links gemonteerd, op aanvraag rechts gemonteerd of zonder geleverd. Gemaakt van Technopolymeer materiaal met superieure fysische en mechanische eigenschappen die voldoen aan internationale normen voor het hanteren van voedselproducten.
Maalschijven
3 soorten bramen voor de 3 modellen van het product: professionele vlakke plaat van 84 mm en conische plaat met hoogwaardig speciaal staalmateriaal met carbo-nitrerende oppervlaktebehandeling.
HANDSFREE SYSTeEM
Electronische infrarood en optische sensor
MICROSCHAKELAAR OP DE PORTAFILTER HOUDER VOOR SNEL OPSTARTEN
ELEKTRONISCHE CONTROLE VAN MAATREGELEN DOOR PROGRAMMERING VAN DE MALINGSTIJD
Programma Voor CONTINU MALEN (MAX 3 MINUTEN)
Enkele SHOT Teller, Dubbele SHOT Teller, TOTALe SHOT Teller
Drukker BESCHIKBAAR IN TWEE VERWISSELBARE VARIATIES (ZONDER PERS, OP AANVRAAG)
Vuilvergaarbak met capaciteit van 1,200KG
Universele Portafilter Houder
2 SOORTEN Maaltanden: PROFESSIONELE VLAKKE PLAAT 84 MM EN CONISCHE PLAAT MET HOGE PRESTATIES

Optioneel

CHROOM VOORZIJDE

KLEURBEREIK

Het brede scala aan beschikbare kleuren, in het standaardgamma of op maat gemaakt, gecombineerd met de optie van een chromen front, versterken de originaliteit van de lijn en garanderen samen met het unieke ontwerp de ideale kleurcoördinatie voor een koffiemolen / machine met elk intern keukenontwerp.
Brons
Antraciet MT
PASTEL Groen
Hemelblauw MT
Rood MT
Grijs MT
Zwart
Mat zwart
LAVA Zwart
Glanzend Wit

OPTIONELE AFWERKING

Verchroomd
Goud

INTERESSE? KOM VRIJBLIJVEND LANGS!

Neem contact op

Bekijk onze andere Koffiemolen