ELEGANTE, ESSENTIËLE 20/20 TOP

HET TOPMODEL VAN DE COLLECTIE

De 20/20 TOP is het vlaggenschip van de nieuwe 20/20 collectie, uitgerust met een modern design display, 4-kleuren programmeerbare LED-werkbladverlichting en automatische elektronische regeling van de boilertemperatuur.

GRAFISCH DISPLAY

Nieuw display ontworpen door La San Marco om de gebruiker een echte controle te geven over de prestaties en bedrijfsparameters van de machine, allemaal beschikbaar binnen handbereik van de barista, de programmering van de doses, de temperatuur in de ketel beheerd door de PID-controller, het automatisch reiniging systeem, activering van de energiebesparende modus en, ten slotte, de controle van de bedrijfsparameters van de molen-doseerder.
NIEUW TOETSENBORD MET SOFT TOUCH TOETSEN
Nieuw snel reagerend toetsenbord met vijf toetsen met achtergrondverlichting; de grootte van de toetsen en de intuïtieve grafische weergave bieden een absolute en gemakkelijke bediening van de machinefuncties. Vier programmeerbare doses plus de start / stop-knop beschikbaar voor elke groep. De LED's die in het toetsenbord zijn geïntegreerd, geven de gebruiker vervolgens nuttige informatie over de status van de machine en de levering.
KOFFIESTROOMMETER MET KENNISGEVING VOOR MALING / DOSISVERIFICATIE
In het geval dat de daadwerkelijke gegevens niet binnen de min. en max. van het interval zijn zal een waarschuwing op het display de barista op de hoogte brengen van het probleem en hem vragen om in te grijpen op de bepalende elementen voor een correcte extractie (de granulometrie gegeven door het malen, de dosis koffie die in het filter aanwezig is en het persen). Het systeem, dat al werd toegepast in eerdere Top La San Marco-modellen, is een geldige ondersteuning gebleken voor het werk van de barista bij het bereiden van koffie, waardoor hij het meeste uit de koffie kan halen en de klant een bevredigende zintuiglijke ervaring kan geven.
DTC-TECHNOLOGIE (OPTIONEEL)
De DTC-technologie (Dual Temperature Control) die wordt gebruikt in elektronische groepen met volumetrische pomp, is een thermosifonisch circulatiesysteem met pre-infuser en met dubbele wisselaar, één in de ketel met een grotere diameter en één in elke groep: ja het is een temperatuurregelsysteem dat bijzonder geschikt is voor ruimtes met een hoog verbruik en voor verbruikspieken. DTC-technologie is een alternatief voor het temperatuurregelsysteem van de enkele groep met debietregelaar.

VERSIES: 2, 3 EN 4 GROEPEN PLUS 1 COMPACTE VERSIE MET 2 GROEPEN MOD. RUIMTE BOVENKANT

INTERNE ELEKTRISCHE WATERPOMP

LED WATERNIVEAU-INDICATOR
TOETSENBORD MET 4 PROGRAMMEERBARE KOFFIE DOSES VOOR ELKE GROEP
START/STOP KNOP VOOR ELKE GROEP
2 X PROGRAMMEERBARE WATERDOSERING PLUS START / STOP-KNOP
NR. 2 HANDMATIGE STOOMWANDEN MET KNOPACTIE
ROESTVRIJ STALE OPPERVLAK
VAN BEKERHOUDER
SPATBESTENDIGE ROESTVRIJSTALEN OPPERVLAKKEN
AUTOMATISCHE WASCYCLUS
WIT LED SOFT-TOUCH TOETSENBORD EN DISPLAY MET ACHTERGRONDVERLICHTING
LED-VERLICHT WERKOPPERVLAK

PID-SYSTEEM VOOR DE TEMPERATUURREGELING VAN DE KETEL
KOFFIESTROOM
SNELHEIDSREGELING MET MALEN / DOSERINGSCONTROLE EN ALARM
IGTS: TEMPERATUURREGELAAR VOOR ELKE GROEP MET STROOMVARIATOR
ELEKTRONISCHE PRE-INFUSIESET MET BEHULP VAN HET DISPLAY

TOTALE DOSIS TELLER PER GROEP

OPTIONEEL

EXTERNE ELEKTRISCHE WATERPOMP
FINE TUNING LEVER (FTL) SYSTEEM VOOR PRECISIE STOOMREGELING
ELEKTRISCHE KOPJES VERWARMER
1 X AUTOMATISCHE STOOMSTANG (AUTOSTEAM)
HOGER VERMOGEN
VERWARMINGSELEMENTEN
DUAL TEMPERATURE CONTROL (DTC) SYSTEEM
Dubbelwandige stoompijp MET PEEK-TERMINAL
KOPJES BESCHERMING

KLEURBEREIK

Om bij het eigentijdse, strakke en resoluut ontwerp te passen, heeft La San Marco gekozen voor een brede selectie kleuren in een glanzende of metallic afwerking. De 20/20 collectie is nu standaard verkrijgbaar in tien kleuren, inclusief twee strakke nieuwe inzendingen: pastelgroen en brons. Op aanvraag is het model ook verkrijgbaar in een chromen afwerking.
BRONS
GEMETALLISEERD ROOD
GEMETALLISEERD LICHTBLAUW
ZWART
MAT ZWART
LAVA ZWART
GEMETALLISEERD GRIJS
GLANZEND WIT
PASTEL GROEN
GEMETALLISEERD ANTRACIET

OPTIONELE AFWERKINGEN

VERCHROOMD

INTERESSE? KOM VRIJBLIJVEND LANGS!

Neem contact op