20/20 LEVA

AVANT-GARDE STIJL, TRADITIONELE EXTRACTIE

Het model is standaard leverbaar met stoomkopverwarmer behalve de 1 groepsversie. De 20/20 LEVA beschikt over Leva CLASS®-technologie en biedt als optie alle belangrijke technische innovaties van de topmodellen van La San Marco Leva: het PID-systeem, de elektrische kopjeswarmer, de ledverlichting van het werkblad en, als optie, de nieuwe V-LEVA.

LEVA CLASS® GECONTROLEERD ANTI-SCHOK-SYSTEEM VOOR DE HENDEL.

De eerste door La San Marco gepatenteerde technologische innovatie voor hefboom koffiemachines om mechanische espresso-extractie te verbeteren in volledige overeenstemming met internationale veiligheidsnormen.
NIEUWE V-HENDEL
Deze innovatieve en elegante hendel heeft een strakke uitstraling die esthetiek combineert met ergonomie. Een apparaat dat niet onopgemerkt blijft, ontworpen om zowel de gebruikerstevredenheid als de algehele systeemprestaties te verbeteren.
Dubbelwandige stoompijp (ACCESSOIRE)
Het nieuwe cool-touch roestvrijstalen stoompijpje, verkrijgbaar als accessoire, is een van de componenten die barista's het meest waarderen. De nieuwe generatie technologie wordt gecombineerd met het onverslaanbare PEEK-mondstuk om thermische isolatie over de hele lengte van de staaf te garanderen, waardoor elk risico op brandwonden voor de barista wordt voorkomen, zowel bij het opschuimen van melk als tijdens het schoonmaken. Het cool-touch stoompijpje is uitwisselbaar met het standaardmodel en kan zowel met de klassieke stoomhendelbediening als met het nieuwe FTL-systeem worden gebruikt. Werkparameters binnen handbereik. Ze kunnen doseringen, boilertemperatuur, geregeld met behulp van een PID-systeem, reinigingscycli, activering van de energiebesparende modus en tot slot de instellingen voor de molen programmeren.

VERSIES: 1, 2, 3 EN 4 GROEPEN

LED WATERNIVEAU-INDICATOR
1 X WARM WATERKRAAN AANGEDREVEN MET HENDEL
2 X HENDEL AANGEDREVEN STOOMSTANGEN
NIEUWE ACHTERAAN
BEVESTIGINGSHENDEL
ELEKTRISCHE KOPJES VERWARMER (BEHALVE IN 1-GROEPS VERSIE)

SPATBESTENDIGE ROESTVRIJSTALEN OPPERVLAKKEN

OPTIONEEL

EXTERNE ELEKTRISCHE WATERPOMP

ELEKTRISCHE KOPVERWARMER MET THERMOSTAAT (VOOR 2, 3, 4 GROEPEN)
PID-SYSTEEM VOOR DE TEMPERATUURREGELING VAN DE KETEL
FINE TUNING LEVER (FTL) SYSTEEM VOOR PRECISIE STOOMREGELING
NIEUWE V-HENDEL
VERWARMINGSELEMENTEN MET HOGER VERMOGEN (VOOR 2, 3 EN 4 GROEPEN)
Dubbelwandige stoompijp MET PEEK-TERMINAL
KOPJES BESCHERMING

KLEURBEREIK

Om bij het eigentijdse, strakke en resoluut ontwerp te passen, heeft La San Marco gekozen voor een brede selectie kleuren in een glanzende of metallic afwerking. De 20/20 collectie is nu standaard verkrijgbaar in tien kleuren, inclusief twee strakke nieuwe inzendingen: pastelgroen en brons. Op aanvraag is het model ook verkrijgbaar in een chromen afwerking.
BRONS
GEMETALLISEERD ROOD
GEMETALLISEERD LICHTBLAUW
ZWART
MAT ZWART
LAVA ZWART
GEMETALLISEERD GRIJS
GLANZEND WIT
PASTEL GROEN
GEMETALLISEERD ANTRACIET

OPTIONELE AFWERKING

VERCHROOMD

INTERESSE? KOM VRIJBLIJVEND LANGS!

Neem contact op